LEJESERVICE

Hvordan du lejer en lejlighed hos norhjem administration a/s, afhænger af hvilken ejendom der er tale om.

Vores lejligheder i København og Ballerup udlejes gennem Kollegiernes Kontor i København.

Du kan tilmelde dig ventelisten på deres hjemmeside https://www.kollegierneskontor.dk/.

Vores lejligheder i Roskilde udlejes gennem RIU Roskilde.

Her kan du tilmelde dig ventelisten på deres hjemmesidehttps://s.dk/studiebolig/

Vores lejligheder i Odense, Aarhus, Randers og Aalborg udlejes efter ”først til mølle” princippet. Her har vi ikke nogen venteliste.

Fremvisning

For fremvisning af vores lejligheder i Odense, skal du kontakte vores vicevært Jørgen Vejsholt på tlf. 30 18 03 47 mellem kl. 17.00-18.00 på hverdage.

For fremvisning af vores lejligheder i Aarhus og Randers, skal du kontakte vores vicevært Niels Andersen på tlf. 30 18 03 45 mellem kl. 7.00-15.00 på hverdage.

For fremvisning af vores lejligheder på Sjælland og i Aalborg skal du kontakte vores udlejningsafdeling på tlf. 96 46 02 55 på hverdage i tidsrummet kl. 8.30-16.00 mandag til torsdag og kl. 8.30-15.00 fredag.

Studieboliger

Vores lejligheder på Sjælland er studieboliger, du skal derfor kunne fremvise dokumentation for, at du er under uddannelse. Hvis man er et par, der skal dele en lejlighed, er det nok at den ene part er under uddannelse. Studiedokumentation kan være kopi af studiekort, kopi af optagelses brev fra uddannelsen eller kopi af elev- eller lærlingekontrakt.

Lejekontrakt

Hvis du har fået en lejlighed hos os gennem Kollegiernes Kontor i København, eller RIU Roskilde, modtager vi dine oplysninger fra dem. Vi tjekker herefter, om du er registret som dårlig betaler hos RKI. Er dette tilfældet kan du ikke få en lejlighed hos os, og du får din plads tilbage på ventelisten.

Vi fremsender lejekontrakten til dig pr. mail, sammen med husorden og følgebrev bestående af fortrydelsesret, tilmelding til betalingsservice og indbetalingskort.

Du vil herefter have op til 5 hverdage, afhængig af hvor lang tid der er til indflytning, til at få returneret lejekontrakten, indbetale depositum, forudbetalt husleje og første hele eller halve måneds husleje samt studiedokumentation, hvis lejligheden er en studiebolig.

Når vi har modtaget det hele, sender vi kontrakten retur til dig, med vores underskrift.

Dokumentation for Betaling

Du skal fremsende dokumentation for betalingen af depositum, forudbetalt husleje samt første hele eller halve måneds husleje. Man kan enten bestille en kvittering, når man betaler indbetalingskortet i sin netbank, eller tage en Print Screen af overførslen fra sin netbank og sende dette.

Footer