LEJLIGHED MED NORHJEM

Info om lejlighed

Hvordan du lejer en lejlighed hos norhjem administration, afhænger af hvilken ejendom der er tale om.

Vores lejligheder i København og Ballerup udlejes gennem Kollegiernes Kontor i København.

Du kan tilmelde dig ventelisten på deres hjemmeside https://www.kollegierneskontor.dk/.

 

Vores lejligheder i Roskilde udlejes gennem RIU Roskilde.

Her kan du tilmelde dig ventelisten på deres hjemmeside https://s.dk/studiebolig/ 

Vores lejligheder i Odense, Aarhus, Randers og Aalborg udlejes efter ”først til mølle” princippet. Her har vi ikke nogen venteliste.

 

 

Fremvisning

For fremvisning af vores lejligheder i Odense, skal du kontakte vores vicevært Jørgen Vejsholt på tlf. 30 18 03 47 mellem kl. 17.00-18.00 på hverdage.

 

For fremvisning af vores lejligheder i Aarhus og Randers, skal du kontakte vores vicevært Niels Andersen på tlf. 30 18 03 45 mellem kl. 7.00-15.00 på hverdage.

 

For fremvisning af vores lejligheder på Sjælland og i Aalborg skal du kontakte vores udlejningsafdeling på tlf. 96 46 02 55 på hverdage i tidsrummet kl. 8.30-16.00 mandag til torsdag og kl. 8.30-15.00 fredag.

 

Studieboliger

Vores lejligheder på Sjælland er studieboliger, du skal derfor kunne fremvise dokumentation for at du er under uddannelse. Hvis man er et par der skal dele en lejlighed, er det nok at den ene part er under uddannelse. Studiedokumentation kan være , kopi af optagelsesbrev fra uddannelsen, indskrivningsbekræftelse fra universitet eller kopi af elev- eller lærlingekontrakt. Bemærk at det er vigtigt at dokumentationen er stemplet og underskrevet af din uddannelsesintitution. 

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Footer