ALBANIGADE 23A, 5000 ODENSE C

Velkommen til en smuk, ældre ejendom i hjertet af Odense.

Ejendommens historie går tilbage til 1862, hvor den blev opført som hospital, og fungerede som dette indtil 1912. Ejendommen blev i 2002 ombygget til lejligheder og i 2007 blev der foretaget en gennemgribende facaderenovering så ejendommen i dag fremstår smuk i sin oprindelige stil.

Ejendommen er beliggende i Albanigade – lige over for Retten i Odense og Albani-bryggeriet og kun et stenkast fra H. C. Andersen Haven. Albanigade har, indtil den blev afspærret, været en af hovedfærdselsårerne ind til Odense Centrum. Odense Kommune planlægger at den kommende letbane skal gå igennem Albanigade med stoppested mindre end 100 m fra ejendommen, og dermed hurtig adgang til Odenses uddannelsesinstitutioner og kulturelle tilbud.

Ejendommen, der består af et hovedhus i tre etager og en ”portnerbolig”, indeholder i alt 36 lejligheder af varierende størrelse samt 3 erhvervslokaler i kælderen. Alle lejligheder har eget fuldt udstyret køkken og bad. Ejendommen har endvidere stor vaskekælder med flere vaskemaskiner og tørretumblere. Ligeledes er der stor indendørs cykelkælder i ejendommen. Til ejendommen hører et antal private P-pladser til brug for ejendommens beboere.

Adgangen til lejlighederne sker gennem aflåst hoveddør med dørtelefon ud mod Albanigade eller via den ligeledes aflåste cykelkælder. Den daglige adgang til lejlighederne foregår via brede trapper, mens der, i forbindelse med ind- og udflytning, er adgang til elevator, en gammel dame (oprindelig hospitalselevator) som vi værner om.

I ejendommen er der indlagt kabel-TV og internet, tilmelding og betaling sker direkte hos udbyder.

Der er ikke krav om, at man skal være under uddannelse for at bo i ejendommen.

Ejendommen ligger midt i Odenses centrum og inden for få minutters gang kan alle midtbyens tilbud inden for kultur, cafe, shopping m.v. nås, f.eks.:

- Albani Bryggeri                        50 m

- H. C. Andersens Have            150 m

- Odense Å                                150 m

- Odense Banegårdscenter      1000 m

- Odense gågadenet                   400 m

- Odense Casino                      1000 m

- Odense Universitet                   xx m

- Teknisk Skole                         500 m

- Dagligvarebutikker                100 m

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.