AMAGERBROGADE 268, 2300 KØBENHAVN S

Amagerbrogade 268 er oprindelig opført i 1969 og har fungeret som logi- og behandlingscenter i flere forskellige sammenhænge. Ejendommen er i 2009 om- og tilbygget med 2 etager så den i dag indeholder 90 moderne 1 og 2 rums ungdomsboliger.

Alle lejligheder i ejendommen har eget badeværelse, køkken med køleskab m/fryseboks, komfur med ovn og 4 keramiske kogeplader samt emhætte.

I stueetagen findes der fælleskøkkener hvor der er mulighed for, at mødes med ejendommens øvrige beboere, eller man kan bruge dem, hvis man skal have flere gæster end lejlighederne egner sig til. Fra fælleskøkkenerne er der direkte udgang til terrasse.

I ejendommen er der indrettet i alt 9 handicapvenlige boliger, hvor badeværelserne er lidt større end i de øvrige lejligheder.

Alle lejligheder har eget depotrum enten i stueetagen eller i ejendommens kælder. I kælderen findes desuden vaskeri.

Ejendommen har elevator med adgang til alle 9. etager samt kælder Fra 4. sal og opefter rækker den smukkeste udsigt langt ud over Øresund på den ene side og København på den anden side.

Cyklerne parkeres i de overdækkede aflåste cykelskure lige uden for ejendommen.

Ejendommen forsynes med antennesignal fra YouSee. Grundpakken betales sammen med huslejen og derudover er der mulighed for at købe større tv pakke som bestilles og afregnes direkte til YouSee

Ejendommen forsynes med internetforbindelse fra Dansk Kabel tv. Standardpakke på 50/50mbt betales sammen med huslejen og der er mulighed for at opgradere forbindelsen op til 300/300 mbt, Opgradering bestilles og afregnes direkte til Dansk Kabel tv.

Da ejendommen er ombygget iht Lov om støttede private ungdomsboliger, udlejes lejlighederne udelukkende til unge under uddannelse.

Ejendommen ligger centralt på Amager i kort afstand til flere større uddannelsessteder, shopping, offentlig transport mv.

 

- Dagligvarer 0m
- Bus 100m
- Metro Station 2000m
- S-tog 2000m
- Københavns Universitet, Amager 3000m
- Københavns Universitet, Centrum 4000m
- Kgs. Nytorv 4000m

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.