HOLMBLADSGADE 70C, 2300 KØBENHAVN S

Holmbladsgade 70C, 2300 København S

Velkommen til Sadolin Parken, der oprindeligt husede den tidligere Sadolin & Holmblad fabrik. Ejendommen i nr. 70C husede dengang laboratorium til farve- og lak produktion. Da Sadolin & Holmblad nedlagde produktionen blev hele området udlagt til boligområde med den centrale beliggenhed tæt på Københavns centrum. Sadolin Parken er fortsat under udvikling og indeholder primært boliger men også dagligvarebutikker, fitnesscenter og i mindre omfang liberalt erhverv.

Sadolin Parken ligger tilbagetrukket fra Amagerbrogades trafik, men alligevel tæt på alle storbyens tilbud, herunder ikke mindst det hyggelige Christianshavn med bl.a. Christiania. Der er flere dagligvare- og specialbutikker i umiddelbar nærhed ligesom der er busforbindelser lige uden for Sadolin Parken.

Ejendommen, der er i tre etager, blev ombygget til boliger i 2004/05 og indeholder 35 moderne ungdomsboliger, alle med eget køkken og badeværelse. Der er endvidere to fælleskøkkener til lejernes frie afbenyttelse.

Adgangen til lejlighederne sker gennem fælles indgangsparti med dørtelefon. Der er udendørs cykelparkering i tilknytning til ejendommen ligesom der er adgang til et begrænset antal P-pladser.

Alle lejligheder har adgang til eget depotrum i kælderen.

I alle lejligheder er der indlagt kabel-TV fra YouSee (grundpakken opkræves sammen med huslejen) samt internet fra Dansk Kabel TV (50/50 mbit grundpakke opkræves sammen med huslejen). Der er mulighed for individuelt at tilkøbe yderligere produkter fra henholdsvis YouSee og Dansk Kabel TV, tilmelding og betaling sker direkte hos udbyder.

Da ejendommen er ombygget iht Lov om støttede private ungdomsboliger, udlejes lejlighederne udelukkende til unge under uddannelse.

Ejendommen ligger tæt på Københavns centrum og inden for få minutter på cykel kan alle midtbyens tilbud inden for uddannelse, kultur, cafe, shopping m.v. nås, f.eks.:

- Christianshavn xx m

- Christiania xx m

- Metro, Amagerbro station xx m

- Rådhuspladsen xx m

- Københavns Hovedbanegård xx m

- Nærmeste S-togs station xx m

- Dagligvarer 100 m

- Københavns Universitet xx m

- Danmarks Radio xx m

- Amagerfælled xx m

- Amager Strandpark xx m

- Tivoli xx m

Der er busstoppested mindre end 50 m fra ejendommen og ca. fem min. gang til nærmeste S-togs- og Metro station, hvorfor alle Københavns væsentligste begivenheder kan nås på meget kort tid.

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.