STÆREVEJ 66, 2400 KØBENHAVN NV

 

På super central beliggenhed i København´s Nordvest kvarter, ligger denne skønne ejendom. Stærevej 66 er opført i 1969 og har tidligere fungeret som plejehjem. Ejendommen er ombygget i 2011 og udvidet med yderlige 1 etage. Ejendommen huser i dag 80 moderne 1. og 2. værelses ungdomsboliger.

Alle lejligheder i ejendommen har eget badeværelse, køkken med køleskab m/fryseboks, komfur med ovn og 4 keramiske kogeplader samt emhætte.

I underetagen findes der et kæmpe stort fælleskøkken, med mulighed for opdeling til mindre rum ved hjælp af folde døre. Her er der mulighed for, at mødes med ejendommens øvrige beboere, eller man kan bruge dem, hvis man skal have flere gæster end lejlighederne egner sig til. Fra fælleskøkkenerne er der direkte udgang til terrasse og grønt gårdmiljø.

I ejendommen er der indrettet i alt 5 handicapvenlige boliger, hvor badeværelserne er lidt større end i de øvrige lejligheder.

Alle lejligheder har eget depotrum enten i undertagen, enkelte lejligheder dog på gangen ved siden af lejlighederne. I kælderen findes desuden vaskeri.

Ejendommen har 2 elevatorer og 2 trappeopgange.

Cyklerne parkeres i det aflåste cykelskur lige uden for ejendommen.

Ejendommen forsynes med antennesignal fra You See. Grundpakken betales sammen med huslejen og derudover er der mulighed for at købe større tv pakke som bestilles og afregnes direkte til YouSee

Da ejendommen er ombygget iht Lov om støttede private ungdomsboliger, udlejes lejlighederne udelukkende til unge under uddannelse.

Ejendommen ligger centralt i kort afstand til flere større uddannelsessteder, shopping, offentlig transport mv. f.eks. 

- Dagligvarer 50m
- Bus 150m
- S-tog 800m
- Københavns Tekniske Skole 1500m
- Københavns Tekniske Gymnasium, Vibenhus 3400m
- Sygeplejerske uddanelsen Metropol 2300m
- Det Sunhedsvidenskabelige Falkultet 3500m
- Rådhuspladsen 5000m

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.