SØMOSEPARKEN 78, 2750 BALLERUP

 

I naturskønne grønne omgivelser omringet af fred og idyl, ligger denne skønne og moderne ejendom. Ejendommen er bygget i 2006 og indeholder 99 1-værelses lejligheder og 1 2-værelses lejlighed.

Alle lejligheder i ejendommen har eget badeværelse, køkken med køleskab m/fryseboks, komfur og emhætte.

Der findes desuden 8 fælleskøkkener i ejendommen, som har almindeligt komfur med ovn. Fælleskøkkenerne bliver brugt til, at mødes med ejendommens øvrige beboere, og man kan bruge dem, hvis man skal have flere gæster end lejlighederne egner sig til.

I ejendommen er der indrettet i alt 6 handicapvenlige boliger, hvor køkken og badeværelse er lidt større end i de øvrige lejligheder.

I ejendommen findes desuden fælles vaskeri.

Alle lejligheder har eget depotrum som findes i umiddelbar forlængelse af den overdækkede cykelparkering.

Da ejendommen er ombygget iht Lov om støttede private ungdomsboliger, udlejes lejlighederne udelukkende til unge under uddannelse.

Ejendommen forsynes med antennesignal fra YouSee. Grundpakken betales sammen med huslejen og derudover er der mulighed for at købe større tv pakke som bestilles og afregnes direkte til YouSee

Ejendommen forsynes med internetforbindelse fra Dansk Kabel tv. Standardpakke på 50/50mbt betales sammen med huslejen og der er mulighed for at opgradere forbindelsen op til 300/300 mbt, Opgradering bestilles og afregnes direkte til Dansk Kabel tv.

På trods af den fredfyldte beliggenhed, ligger ejendommen kun et stenkast fra DTU, Danmarks Tekniske Universitet. Den Kgl. Veterinær- og Landbo Højskole er også at finde blandt nærmeste som naboer.

 

- Dagligvarer -
- S-tog 1000m
- Bus
-
- DTU 500m
- Produktionsskole 500m
- Herlev Gymnasium 1000m
- Professionshøjskolen Ballerup 1800m
- Rådhuspladsen 5000m

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.