VESTERBRO, 9000 AALBORG

Velkommen til en smuk, ældre ejendom i hjertet af Aalborg. Ejendommen er beliggende i Vesterå, med kun 50 m til Aalborgs berømte Jomfru Ane Gade og kun 100 m til Limfjorden. På trods af den meget centrale placering er ejendommen ikke påvirket af midtbyens støj, da ejendommen ligger tilbagetrukket i en stille gade uden nævneværdi trafik – hverken fra biler eller fodgængere.

Ejendommen, der er i fem etager, er indrettet med erhvervslokale i stueetagen og lejligheder på første til femte sal. Ejendommen har i alt [21] boliglejemål i varierende størrelse. Det mindste er et værelse med adgang til køkken og bad på [xx] m2 og det største en tre-værelses lejlighed på [144] m2.

Alle lejligheder i ejendommen har eget køkken og bad, ligesom der forefindes vaskemaskine og tørretumbler i samtlige lejligheder.

Adgangen til lejlighederne sker gennem aflåst gitterport via flisebelagt gårdareal, og der er både elevator og trappe til samtlige lejligheder. I den aflåste gård er der ligeledes rig plads til cykelparkering.

Ejendommen er oprindelig opført i 1906 og er blevet gennemgribende ombygget og moderniseret i 2008/09. Lejlighederne fremstår lyse og moderne, med respekt for ejendommens alder og oprindelige detaljer.

I ejendommen er der indlagt kabel-TV og internet, tilmelding og betaling sker direkte hos udbyder.

Der er ikke krav om, at man skal være under uddannelse for at bo i ejendommen.

Ejendommen ligger midt i Aalborgs centrum og inden for få minutters gang kan alle midtbyens tilbud inden for kultur, cafe, shopping m.v. nås, f.eks.:

- Jomfru Ane Gade                  50 m

- Nytorv                                  150 m

- Jomfru Ane Parken              100 m

- Aalborg Havnebad               100 m

- Utzon centret                        500 m

- Musikkens Hus                   1000 m

- Nordkraft                             1000 m

- Aalborg Universitet               800 m

- Aalborg Banegård               1500 m

- Aalborg Rutebilstation         1500 m

- Aalborgs gågadenet              200 m

Der er busstoppested mindre end 50 m fra ejendommen, hvor stort set alle Aalborgs bybusser passerer. Der er således direkte offentlig transport til stort set alle Aalborgs uddannelsesinstitutioner stort set lige uden for døren.

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.