MAGLEHØJEN 10, 4000 ROSKILDE

Roskilde Andels gamle kornsilo på Maglehøjen er blevet om og tilbygget i 2007 – 2008 og danner nu rammen om 169, moderne 1 og 2 værelses lejligheder. En kombination af ejendommens tidligere virke som kornsilo og dens smukke ”Silhuet”, har givet ejendommen navnet Silo-1.

Alle lejligheder i Silo-1 har eget badeværelse, køkken med køleskab m/fryseboks, komfur med ovn og 4 keramiske kogeplader samt emhætte.

Der findes desuden flere fælleskøkkener i ejendommen, hvor der er mulighed for at mødes med ejendommens øvrige beboere, eller man kan bruge dem, hvis man skal have flere gæster end lejlighederne egner sig til.

I ejendommen er der indrettet i alt 9 handicapvenlige boliger, hvor køkken og badeværelse er lidt større end i de øvrige lejligheder.

Alle lejligheder har eget depotrum i ejendommens kælder.

Ejendommen har elevator med adgang til alle 11. etager. Fra 4. sal og opefter rækker den smukkeste udsigt langt ud over byen og Roskilde fjord.

I ejendommen findes fælles vaskeri og der er gratis adgang til veludstyret fitnessrum.

Rundt om ejendommen findes overdækket cykelparkering Ligesom der er flere solterrasser, hvor der er rig mulighed for at nyde solen og socialt samvær.

Ejendommen forsynes med antennesignal fra YouSee. Grundpakken betales sammen med huslejen og derudover er der mulighed for at købe større tv pakke som bestilles og afregnes direkte til YouSee

Ejendommen forsynes med internetforbindelse fra Dansk Kabel tv. Standardpakke på 50/50mbt betales sammen med huslejen og der er mulighed for at opgradere forbindelsen op til 300/300 mbt, Opgradering bestilles og afregnes direkte til Dansk Kabel tv.

Da ejendommen er ombygget iht Lov om støttede private ungdomsboliger, udlejes lejlighederne udelukkende til unge under uddannelse.

Silo-1 ligger centralt i Roskilde i kort afstand til flere større uddannelsessteder, shopping, offentlig transport mv.

- Dagligvarer -
- Roskilde Station 1500m
- Roskilde Handelsskole 500m
- Roskilde Tekniske Gymnasium 1100m
- Roskilde Tekniske Skole 900m
- Roskilde Universitet 5900m
- Slagterihøjskolen 250m
- Roskilde Amtssygehus 2000m

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.