RAMPELYSET 1, 4000 ROSKILDE

Denne ejendom ligger på Musicon-grunden, som er en ny og kreativ bydel i Roskilde. Området er i en rivende udvikling, men er allerede nu fyldt med aktivitet i de store haller. Området er råt og ungt - og her er masser af plads til at udfolde sine kreative sider.

Fra Musicon Kollegiet er der ca. 1,1 km til centrum af Roskilde og S-stationen. I umiddelbar nærhed ligger også Teknisk skole, Handelsskolen og Slagteriskolen. Der er ca. 4 km. til RUC.

Alle 104 studielejligheder er med 2 værelser og på 49-50 m2 (dette areal er brutto og indeholder derfor en del af fællesarealerne). De består af entré med indbygget garderobeskab, en lys stue med hvidt HTH køkken samt et værelse med plads til både seng og skrivebord. (der er dog ikke dør ind til værelset). Boligerne har alle eget badeværelse med seperat bruseniche. Der er overalt malet hvidt og gulvet er lamelparket i ask. I køkkenet er der godt med skabsplads og der findes køleskab, kogesektion med 2 kogeplader samt emhætte. Lejlighederne, som ligger fra st. til 4. sal, fremstår alle lyse og indbydende.

Musicon Kollegiet har, som noget helt særligt, kæmpe fælles tagterrasser, som frit kan benyttes af alle beboerne i ejendommen. Herfra er der en skøn udsigt og her kan mange dejlige timer nydes i hyggeligt samvær med naboerne.

I ejendommen findes et stort fælleslokale som kan lejes af beboerne til større arrangementer og sammenkomster. Endvidere fælles vaskeri som kan benyttes mod betaling samt et depotrum/skur til hver lejlighed. Porttelefon ved hovedindgangen, cykelstativer ved ejendommen samt p-muligheder.

Bad og toilet

Alle lejligheder har nye og moderne badeværelser

Cykelkælder
Cykler kan parkeres i cykelskur

Elevator
Ejendommen har elevator med adgang til alle etager

Køkken
Alle lejligheder har køkken med hvide elementer, kogesektion med 2 kogeplader, emhætteog køleskab.

Pulterrum
Alle lejligheder har adgang til eget pulterrum

Vaskekælder
Der er adgang til vaskekælder mod SMS-betaling.

Kontakt os

Send os en besked på nedenstående formular, og vi vender tilbage snarest.

Hold dig opdateret

Vær blandt de første til at høre om nye lejligheder i området.